2 грудня відбудеться майстер-клас з хореографічного мистецтва «Традиційний український танець. Теорія та практика».

Опубліковано: 13 листопада 2018

Луганський обласний центр народної творчості планує проведення майстер-класу з хореографічного мистецтва «Традиційний український танець. Теорія та практика».

Заявку на учать у майстер-класах ( Завантажти ) приймаються до 30 листопада 2018 року на електрону адресу: Ця електронна адреса захищена від спам-ботів. Вам необхідно увімкнути JavaScript, щоб побачити її., а також на сторінці Facebook Луганського обласного центру народної творчості (Lugansk regional center of folk art) у розділі «Повідомлення».

Теоретичну та практичну частину майстер-класу проводитиме Володимир Дольчук, заслужений працівник України, відмінник освіти України, член правління національної спілки хореографів України, директор міжнародного культурного проекту «Арабески», художній керівник ансамблю народного танцю України «Барвінок».

Під час проведення майстер-класу учасники ознайомляться з методикою розучування екзерсизу  (вправи біля палки) народного танцю від plie до grandbattement. Після чого до їх уваги будуть запропоновані етюди Полісся та Центральної України, а також методика виконання віртуозних рухів у народному танці. Окремо будуть представлені чоловічі трюки  та жіночі оберти, крутки.

Всі учасники даного заходу отримають сертифікат про участь у майстер-класі.

  Дата проведення: 2 грудня 2018 року.

  Місце проведення: приміщення Сєвєродонецького міського Центру дитячої та юнацької творчості, м. Сєвєродонецьк, вул. Гагаріна, 101-б.