Леді від Tom Francirek & Andre Oliveira

Ляльки двох авторів Tom Francirek і Andre Oliveira - це твори мистецтва. Не дивно, що лялечки користуються великою любов'ю серед колекціонерів.

(Dolls) випускаються дуже обмеженим тиражем: зазвичай, близько 10-15 примірників. Однак, купуючи ляльку їх студії, можна бути впевненим в тому, що кожна буде абсолютно унікальна. Немає двох однакових ляльок! Кожна сукня шиється і прикрашається вручну, а кожна лялька має свій колір волосся і стиль. Очі кожної ляльки ретельно промальовуються вручну з використанням численних кольорів і відтінків, що додає погляду дуже реалістичний вигляд, вдихаючи в них життя. Автори постійно працюють над вдосконаленням своєї майстерності, яка відчувається в кожній ляльці. Звичайно, ляльки вражають своєю ніжністю, романтичністю і красою.

Великі знання тканин, стилю і неперевершений смак - ось коник Tom Francirek і Andre Oliveira.

Вони накопичили велику колекцію раритетних тканин, які використовують для вбрання ляльок. Із сучасних тканин використовуються тільки кращі: шовк, бавовна і вишиті французькі мережива. Антикварні мережива і шовкові квіти, стрічки старовинних модисток - все це використовується для прикраси їх творінь.

Художники створюють справжніх Дам, і очі не тільки надають їм мрійливий і дуже романтичний вид.

Більше 20 років Tom Francirek & Andre Oliveira створюють прекрасних порцелянових ляльок.

Їх романтичні і ніжні твори дивують своєю вишуканістю, красою і якістю. Tom Francirek і Andre Oliveira безперервно відточують свою майстерність.

Їх ляльки настільки досконалі, що здається, ніби це застиглі на мить леді, що вийшли з епохи романтики і краси.

Кожна лялька є унікальним витвором мистецтва