Проведено третій онлайн семінар-практикум «SMM-просування у галузі культури»

3 липня 2020 року відбувся третій онлайн семінар-практикум з циклу «SMM-просування у галузі культури». Учасники заходу – працівники Осинівського та Заайдарівського сільських Будинків культури Новопсковської об’єднанної теріторіальної громади були ознайомлені з процесом поширення творчої продукції в соціальних мережах. Провідний методист з музичного мистецтва ЛОЦНТ Ксенія Ганджа розповіла про типи соцмереж та їхні особливості і алгоритм SMM-просування творчої продукції. Особлива увага приділялась стратегії роботи з соціальними мережами для установ культури. У зв’язку з цим був проведений аналіз цільової аудиторії, аналіз присутності закладів культури Новопсковської ОТГ в соціальних мережах

Також в процесі обговорення теми були виявлені основні навички, якими повинен володіти SMM-менеджер для досягнення результативності у своїй роботі. На прикладах були розглянуті різновиди та структура прес-релізів, промо-постів, статей, фото та відеорепортажів. Слухачі також ознайомились з онлайн-сервісом графічного дизайну Canva для створення різноманітних зображень, які можна інтегрувати у соцмережі.

Під час проведення семінару-практикуму його учасники навчилися вибирати оптимальні шляхи просування творчих продуктів та заходів в соціальних мережах, зрозуміли особливості підготовки контенту, а також освоїли методи залучення користувачів і просування пабліків та сторінок в соціальних мережах.