Відбувся семінар-практикум «Цифровий етикет. Робота з комунікаційною системою Skype»

Луганський обласний центр народної творчості продовжує надавати практичну допомогу працівникам клубних закладів культури у сфері інформаційно-комунікаційної діяльності в мережі Інтернет.

7 жовтня 2020 року в Новострільцівському  сільському Будинку культури Міловського району відбувся семінар-практикум «Цифровий етикет. Робота з комунікаційною системою Skype». Провела захід – провідний методист з менеджменту та розвитку соціокультурної діяльності Ткаченко Альбіна.

Семінар-практикум було проведено з дотриманням усіх вимог встановленого карантину.

На семінарі-практикумі були присутні: Оксана Дубук - начальник відділу культури, молоді та спорту Міловського району, директори, завідуючі, художні керівники Дібравського, Зореківського, Новомикільського, Пивнівського, Новострільцівського, Морозівського, Великоцького, Мусіївського, Микільського сільських клубів Міловського району.

Під час теоретичної частини семінару-практикуму провідний методист з менеджменту та розвитку соціокультурної діяльності Ткаченко Альбіна розкрила 11 основних аспектів, яких необхідно дотримуватися під час інформаційно-комунікаційної діяльності в мережі Інтернет.

Учасники семінару-практикуму опенували оснівні правила поведінки та спілкування в соціальних мережах чи за допомогою месенджерів. Засвоїли необхідні правила поведінки учасників онлайн заходів (семінарів, конференцій, воркшопів, зборів та інше).

На практичній частині заходу всі учасники мали змогу попрацювати в Skype та навчилися розв’язувати технічні питання, навчились налаштовувати програму та мали змогу дізнатися та спробувати використати в режимі онлайн всі функції цієї комунікаційної системи.

Захід пройшов в дуже теплій атмосфері, всі учасники мали позитивний настрій, бажання відкривати для себе нові технологічні можливості в комунікаційній сфері.